dikt x5

ibland e d svårt ti hitta den rätta personen
att prata med om allt.

Sedan, då man tror man hittat den rätta,
Ja, då sviker den personen dig.

Äkta vänner sviker inte varann,
inte aldrig.

Strider kommer det alltid med vänner,
då reder man ut dem, och är vänner igen.

Riktigt vänskap
ja, det märks nog när den rätta har kommit.

Igen en dikt, i brist på annat. Började med denna dikt genom att skriva de två första raderna till en vän, och sedan skrev jag ner den på ett papper och här är resultatet. Kanske inte riktigt en såå bra dikt, men tänk efter, när ni läser den.

yey

nå äntligen är vårt nät fixat igen. Oj vad roligt det är då man igen kan börja blogga helt påriktigt.
I höst blir det då Ekenäs som gäller- ser redan fram emot det. Ny skola, nya vänner, ny omgivning allt helt nytt. Närmare till släktingar och så.
Dagen då... Joo den har varit helt underbar med den underbaraste vännen som finns. Ida <3 Vi borde träffas lite oftare vet du det?
Men nu och laga mig i ordning och sedan och krypa ner i sängen och mysa... Eller sätta på nån film eller nåt.

tatuering

yey, nu har jag ritat min första tatuering också. Det skall bli ett hjärta och sedan en grön rand utåt sidorna. Hoppas bara ingen förstör min önskan om att laga en tatuering, den dagen jag fyller 18 år. Det är ju bara 2 år dit nu bara. Tiden går nog fort. Men sådär kommer den att se ut då. Ett hjärta med röd kontur och en smal kant inuti hjärtat som är svart och sedan sträcket skall vara grönt. Vet bara inte riktigt ännu var ja jag skall laga den. Tror att det blir i nacken eller handleden eller just vid axel, vet inte riktigt. Var tycker ni att jag skall laga? Eller var skulle ni själv laga den?
                    >-->-->-->-->-->♥--<--<--<--<--<--<

snabbt inlägg

hinner inte riktigt blogga på dagarna mera. Tiden räcker inte till helt enkelt. Jobb och sedan skall man träffa kompisar eller något annat. Men i helgen blir det absolut inget bloggas. Kommer att vara ute, då det är baltic Jazz här på ön. Börjar ju i morgon. Har förmiddag och efter det hem fixa mig och sedan ut med de underbara vännerna man kan ha. Älskar er, Ni betyder massor för mig :)
Men nu skall jag läsa lite nyheter och sedan ganska fort gå och lägga mig, skall ju på jobb i morgon så.

--> jobb

Snart kallar arbetet. Det är ju fint väder nu, så man får hoppas på många kunder.
Men nu borde jag börja laga mig klar, kan ju inte fara till arbetet och se ut så här. Är ju utan smink och håret är helt råddigt. Bloggar kanske ikväll, om jag orkar.

Dikt x4

har en konstig känsla,
en känsla som ej går att beskriva
en krypande känsla
långt inombords

Igen en dikt i brist på annat att skriva. Nu kan jag igen börja blogga ganska bra. Har ny data, så det skall väl underlätta saker och ting.
RSS 2.0