Skuuul

Kommer inte att blogga på hela denna vecka, men veckan därpå skall jag nog blogga. Men nu sitter jag i varjefall i skolan och har data, Såå trögt går det ju. -.-♥

såhär innan :)


Mjukisbyxor och en t-skjorta innan make-over. Senare idag får ni se hur jag ser ut efter min make-over och byte av kläder :)

Mooo

Tja,Dagen igår och idag har varit helt toppen.
Igår kväll for jag till Alexandra och sov över där. Vi hade det roligt och skrattade till ingenting. Sedan hade vi oxkså en CatFight där emellan, men roligt var det. dag då jag kom hem satte jag på datan och packade upp kassen jag hade med mig. Sedan dess har jag bara slöat hemma och inte gjort någonting. I morgon kommer det också att bli roligt för då skall jag på fest. Jag gillar att festa då man festar något större.
Mamma och Pappa och mina syskon har idag vart till stan. De köpte till mig ett par röda/rosa jeans, ett par gråa legging och en svart Tunika, en halsduk fick jag också.. Det skall jag också ha på mig i morgon. Kanske ni får en bild på det i morgon innan jag var iväg.

Mina jeans då. Mycket fina och bekväma.

Bilder kommer imorgon innan vi far iväg :) Får det ej att funka nu. Men nu skall jag gå och titta på tv och bara vara.

Lite allt

Jag kan ju börja med att på fredagen var jag och min klass till kimito för att se på tvåornas De gamlas dans. Mycket fina klänningar hade flockorna och pojkarna var också jätte fint uppklädda. och fina danser.

Är inte denna klänningen vacker.

Eller denna klänning, är inte den sagolik?

Jag älskar klänningar i olika slag, skulle kunna gå med klänningar både sommar och vår och vinter och höst.

Vilken vacker brudklänning, Kanske detta är min brudklänning då den dagen är inne? Vem vet.

I går var jag och spelade innebandy till Rauma. Första matchen vann vi 3-2 och den andra förlorade vi 6-1, men vi spelade faktiskt bra för att bara ha 2 bytesspelare. Är så stolt över sticklines Damer.
Denna vecka har jag sportlov. Har egentligen inte så mycket planerat´. På torsdagen skall jag till denna underbara vännen.http://youareforeverinmyheart.blogg.se/. Vi kommer att ha de så skoj.

GLAD VÄNDAG ALLA

Som rubriken säger är det vändag idag, glad vändag till alla mina läsara. Jag vet inte vad jag skall berätta idag. Dagen i skolan var lite annat, på grund av att vi hade spel med hela skolan. Så hela skolan från 1-9 var delade i olika grupper och spelade olika spel en hel timme. Roligt var det. Senare idag skall jag ut med vännernn annat så vet jag inte idag, Men jag lovade ju att detta inlägg skulle bli längre. Men det är svårt att fixa ett längre inlägg då jag inte vet vad jag skall skriva om. Men några bilder slom visar vänskap skall ni väl få endå.

En mycket fin bild som precis visar vad vänskap skall vara.
Det är jätte svårt att hitta en bra låt som beskriver vänskapen.

Denna låten sätter jag upp vänskap och kärlek.
Men nu skall jag laga mig klar så att jag sedan kan gå ut emd vännerna igen :)

Förlåt.

Förlåt för en mycket dålig uppdatering, men jag har fatiskt inte orkat. Har vart på Prao hela förra veckan. Tyckte att det var roligt och har kommit fram till det att det är med åldrngar jag vill jobba med. Såå nu har jag det klart då. Blir ett kortinlägg detta nu då: Men kan ju berätta att jag tittade på melodifestivalen på lördagen och rätt bidrag for väl vidare denna gång med. Min favorit var nog Ulrik Munther. Nu skall jag kila iväg, kommer med ett annat inlägg i morgon, som är mycket bättre.

Melodifestival :D

Igår tittade jag åp melodifestivalen. Tyckte att de flesta bidragen var bra men vissa var inte alls bra. Ett av  de sämre bidragen for till alla chans och de andra for genast till Globen. Men tur att det bidraget jag gillade mest for genast till Globen. Loreen. Hon är bara för underbar artist. Älskar hennes röst och hennes utseénde.
Men idag har jag absolut inte gjort någonting. Bara varit hemma, snackat med vännerna och tittat på Tv.

Love is so beautiful,
but it´s not so beautiful
if no-one loves you.
En dikt jag skrev i fjol. Hoppas ni gillar den.
Här kommer några låtar från Melodifestivalen från några år.

After Dark med La Dolce Vita, en helt underbar låt. Christer Lindarw med sina sexiga ben. Ingen kvinna har sådana ben. Låten var med 2004 i melodifestivalen. Minns inte placeringen de fick.

¨
Dany Saucedo, In teh club. Låten var med i melodifestivalen 2011 och kom på andra plats. tycker att denna låten är mycket bra men inte en vnnare. Danny är ju sjukt duktig på att dans och sjunga. Snygg är han ju också.

Ainbusk med låten Jag saknar dg ibland. Ainbusk var med 2008, minns inte här heller på vilken placering de blev, men jag gillar denna låt lika mycket som de andra. Men kanske inte i min favoritlista.

 
 
Carola, men en evighet. Har för mig att hon vann hela meodifestivalen 2006. Har gillar Carola länge nu. Tycker hon är den bästa kvinnliga sångerskan genom tiderna.

Sanna Nielsen, Hela världen för mig. Låten var med 2003, Detta år såg jag inte på melodifestivalen. Gillar hennes låtar också. Vet inte var denna låt placerade sig, men säkert ganska bra har jag för mig.

Med denna låt avslutar jag detta inlägg. Sätter denna låten för att en ny vecka börjar och jag har Prao- Praktisk ArbetsLivsOrienterng. Skall ju på ett Åldringshem, kommer att bli mycket intressant.


>

Tjohoo

Länge sen jag sist bloggade. Men det har vart ganska mycket nu och har inte orkat blogga. Har lagat på ett matteprojekt, som gick helt till skogen. Men nog duger väl det till min lärare. På fredagen hade vi hantverksdag i skolan och vi hade fått välja vad vi ville jobba med. Jag valde proslinsmålning och Keramilk. Målningen var rolig och keramiken vet jag inte för jag for hem före det. Jag hade sådan snuva att det var jobbigt att vara i skolan. Men nu mår jag mycket bättre redan. Nästa vecka skall jag på PRAO. Skall ju till Hanna-hemmet, som är ett Hem för åldringar. Kommer att bli mycketr intressant att få se vad man gör på ett åldringshem.


Sara Varga- Spring för livet. Från förra årets melodifestival.
I Kväll kommer första delen av melodifestivalen 2012. Hoppas att alla kan rösta rätt nu. Har tittat på melodifestivalen så länge jag kan minnas.
Nu några sanna ord.Killar tror sig veta allt om tjejer, men sannningen är att de egentligen inte vet ingenting om tjejer. Detta är rent kliniskt bevisat. Nu godnatt.

Linda
RSS 2.0