Påsk

Länge sen jag bloggade igen. Men nu hinner jag blogga.
Teatern har tagit massor av tid och så. Men alla föreställningar har väl gått helt bra, vissa bättre än andra. Ibland har vi haft en lite trögare publik och ibland en bra publik.
Men dag är det då påsk och nu har vi ledigt ända till i måbndag. På tisdagen far vi till skolan nästa gång. Vad jag har för planer är väl att ta det chill och sedan fara till mommo och äta påskmiddag och efter det på teater.
Imorgon blir det också att ta det chill och sedan fara på teater.
Igår var jag med en vän, (min lillasyster) och vad vi sysslade med var inte så mycket. vi bara snackade skit egentligen och hade det roligt.
Idag är det också jätte fint väder, men inte tänker jag gå ut, efter som jag redan varit i duschen.
Har också haft radion på nästan hela veckoslutet. Det kommer massor med bra musik nu, då det är påsk, som nu moves like jagger- bra rytm och man får feelis av den. Skrev också en ny dikt, då de kom snö. Trodde att sommaren var här heter den.

Trodde sommaren var här

Trodde sommaren var här,
men snön kom pånytt.
snön virvlar ned,
hoppas sommaren kommer,
fort så fort.
Då blir det far igen på alla,

Bara chilla och vara.
Ingen skola och inget
Bara vara med vännerna
kanske jobba och få en slant.

sedan är det höst igen
många flyttar bort
för att studera, men inte gråta
nej, de gör vi inte
vi älskar att sommaren var här

Trodde sommaren var här,
men den kalla vintern kom
och nu har vi snö igen på marken
Lite varmare och ingen snö finns mera.


Så vackert.


Jag, då vi var över till sverige, då vi firade faffa som fyllde 60 år.

Förlåt förlåt förlåt

Förlåt att det varit en dålig uppdatering. Men jag har haft så stressigt med så mycket. Både skola och sedan teatern. Vi hade ju premiär på måndagen och den gick väl helt okej faktiskt. Igår hade vi andra föreställningen. Den gick faktiskt bra den. Publiken var med och de hade roligt. Det var också roligt att spela. Nå idag har vi då också en föreställning. Nog skall de väl gå helt bra det med. Det brukar det endå göra, så jag är inte alls rädd.
har märkt att jag skriver massor på datan utan att se på tangenterna. Det går så mycket snabbare än att titta på tangeterna. Men nu kanske man borde börja laga sig i ordning, fast det är ännu många timmar kvar. Men jag ska ju hinna både duscha och sminka mig och få håret torrt. En sång kanske jag borde bjuda på :)

Tycker denna låt är så bra.
Men nu måste jag gå och fixa mig klar. Men vi hörs någon annan dag :)
RSS 2.0